Kamis, 19 November 2015

Jangan Asli Kosmetik Borong Benar-benar Berfungsi Lebih Baik?

Jangan Asli Kosmetik Borong Benar-benar Berfungsi Lebih Baik?

Ia seolah-olah seperti hari ini semua orang menolak semula jadi, kosmetik borong. Mereka mengatakan bahawa produk kulit semula jadi dan kosmetik borong adalah lebih baik untuk kulit anda daripada kosmetik purata. Tetapi bagaimana tepat penilaian ini?

Cukup tepat, sebenarnya. Semula jadi dan organik kosmetik borong adalah lebih baik untuk kulit anda daripada produk kulit normal dan kosmetik. Ia termasuk bahan kimia yang berbahaya, yang boleh menyebabkan serius, tindak balas buruk kepada kulit anda.

Bahan kimia tidak baik untuk kulit. Mereka boleh menyebabkan banyak isu-isu kulit. Bahan kimia yang biasa yang dijumpai di dalam banyak produk penjagaan kulit, alkohol, terbukti menyebabkan kulit kering dan menyebabkan ruam. Namun ia masih kekal dalam produk.

Produk organik pula adalah lembut pada kulit. Produk organik mempunyai bahan-bahan hanya semula jadi. Ini adalah baik bagi orang-orang yang menderita yang mempunyai kulit sensitif dan tidak mahu bahan kimia bekerja terhadap kulit mereka.

Organik, produk penjagaan kulit semula jadi biasanya lebih mahal maka kosmetik purata. Sebabnya ialah bahawa kosmetik organik mempunyai lebih baik, bahan-bahan yang ada di mereka. Semakin tinggi kualiti, lebih banyak wang yang anda secara purata akan perlu membayar.

Mencari kosmetik borong semula jadi untuk membantu dengan isu harga. Untuk menyimpan wang anda juga boleh cuba membuat produk kulit di rumah sebenar. Anda boleh membuat banyak kosmetik yang berbeza pada anda sendiri.

Sebagai contoh, campuran yang kuning telur dan madu untuk membuat topeng madu buatan sendiri. Topeng ini berfungsi besar bagi orang yang mengalami kulit sensitif. Terdapat banyak lain semulajadi resipi penjagaan kulit organik di luar sana untuk anda untuk melihat melalui dalam talian.

Produk penjagaan kulit buatan sendiri tidak akan bau yang bersih dan segar, dan akan menjadi Messier lot. Kosmetik pra-dibuat telah pun diuji dan dibicarakan oleh profesional. Sama ada anda menggunakan kosmetik pra-dibuat, atau datang dengan satu anda sendiri, pastikan untuk menguji lengan anda terlebih dahulu sebelum memohon apa-apa ke muka anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar